Op de hoogte!

Actueel

  • Is dit het moment om de prijzen te verhogen? JA!

    28-09-2021

    Nu er eindelijk weer omzet gemaakt kan worden in de horeca, rijst de vraag: is dit het moment om de prijzen op de kaart te verhogen? Ja, vinden horeca-adviseur Ton Lenting en ondernemer Rudy Gommans. “Het spaarpotje moet worden aangevuld via de kassa.” Zij laten zien hoe je dat slim aanpakt.

    Lees het hele artikel op de website van Entree: https://www.entreemagazine.nl/is-dit-het-moment-om-de-prijzen-te-verhogen-ja

  • Het Hooihuis: ‘Juist nú investeren is een bewuste keuze’

    12-03-2021

    In het begin van 2021 stond er een mooi artikel over Het Hooihuis in de Misset Horeca.

    Koen, Lisette, Luuk en Evelien van Het Hooihuis vertellen over de overname, ondernemen in coronatijd, kortetermijnbeleid en de stigmatisering van de horeca.

    https://www.missethoreca.nl/restaurant/artikel/2021/01/het-hooihuis-juist-nu-investeren-is-een-bewuste-keuze-101357645?_login=1

     

  • ‘Veel horecaondernemers zoeken nu psychologische hulp’

    25-02-2021

    Horecaondernemers zijn niet alleen door financiële tegenslagen, maar ook door de vele teleurstellingen murw geslagen. Sommigen zoeken zelfs psychologische hulp. Dat zegt horeca-adviseur Ton Lenting, die in deze tijd horecabedrijven door heel Nederland helpt. "Ik heb nog nooit zoveel huilende mensen in mijn kantoor gehad", aldus Lenting tegen het ANP.

    Het hele artikel staat op de website van de Horecava:
    https://www.horecava.nl/nieuws/veel-horecaondernemers-zoeken-nu-psychologische-hulp/

  • Hoe is de financiële situatie in de horeca op dit moment?

    15-02-2021

     

  • Perspectief voor de horeca - Studio Food Inspiration

    04-02-2021