Op de hoogte!

Actueel

  • Loonkosten zijn dilemma voor werkgevers

    30-06-2022

    Salarisonderhandelingen, aanbrengbonussen en bruto uurlonen die dik uitkomen boven de nieuwe CAO-tarieven zijn aan de orde van de dag voor horecaondernemers. Hoe ver ga je hierin mee? En bereken je die hogere personeelskosten door aan je gasten?

    In Entree Magazine staat een artikel gewijd aan de dilemma's van het personeelstekort met daarin een aantal uitspraken van Ton Lenting:

    http://www.entreemagazine.nl/ondernemen/loonkosten-zijn-dilemma-voor-werkgevers-16-jarigen-verdienen-bij-ons-nu-40-meer?hsLang=nl-nl

  • Mobiele Horeca Training 2022

    23-06-2022

    Een veertigtal ondernemers in een bus en twee dagen langs collega’s en hun
    bedrijven om te leren en om te (laten) inspireren. Dat is de gedachte achter de
    Mobiele Horecatraining van horeca-adviesbureau Lenting en Partners. De
    27e editie voerde dit jaar door Limburg met als thema: We zullen doorgaan.

    Michael Simon schreef voor Misset Horeca een verslag:

    https://www.missethoreca.nl/381764/mobiele-horecatraining-2022-in-teken-van-doorgaan

    Volgend jaar is de Mobiele Horeca Training op 6 en 7 juni 2023. 
    Inschrijven kan hier: /trainingen/inschrijven/

  • Ton LentingĀ enĀ Hans Steenbergen schuiven aan bij De Stamtafel Podcast

    11-04-2022

    In podcastserie ‘De Stamtafel’ praat Jeannine Sok vanuit Brasserie MANNA in Nijmegen met bekende en onbekende gasten uit de horeca over gastvrijheid. Kennis delen staat voorop. Ton Lenting en Hans Steenbergen schuiven aan bij De Stamtafel

    Beluister de podcast hier.

  • Mobiele Horeca Training 2022

    Mobiele Horeca Training 2022

    21-03-2022

    We gaan weer op pad met een bus vol horecaondernemers!

    Samen met Misset Horeca gaan we op dinsdag 7 en 8 juni 2022 inspiratie opdoen bij toonaangevende horecabedrijven in Limburg. We starten bij de Hertog Jan Proeverij en zakken dan af naar het zuiden.

    Dit jaar is het thema: We zullen doorgaan!

    De Mobiele Horecatraining kost € 649,- exclusief BTW per deelnemer. De verteerkosten, overnachting, ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen.

    Inschrijven kan via: /trainingen/inschrijven/

  • Is dit het moment om de prijzen te verhogen? JA!

    28-09-2021

    Nu er eindelijk weer omzet gemaakt kan worden in de horeca, rijst de vraag: is dit het moment om de prijzen op de kaart te verhogen? Ja, vinden horeca-adviseur Ton Lenting en ondernemer Rudy Gommans. “Het spaarpotje moet worden aangevuld via de kassa.” Zij laten zien hoe je dat slim aanpakt.

    Lees het hele artikel op de website van Entree: https://www.entreemagazine.nl/is-dit-het-moment-om-de-prijzen-te-verhogen-ja