Op de hoogte!

Actueel

  • Het Hooihuis: ‘Juist nú investeren is een bewuste keuze’

    12-03-2021

    In het begin van 2021 stond er een mooi artikel over Het Hooihuis in de Misset Horeca.

    Koen, Lisette, Luuk en Evelien van Het Hooihuis vertellen over de overname, ondernemen in coronatijd, kortetermijnbeleid en de stigmatisering van de horeca.

    https://www.missethoreca.nl/restaurant/artikel/2021/01/het-hooihuis-juist-nu-investeren-is-een-bewuste-keuze-101357645?_login=1

     

  • ‘Veel horecaondernemers zoeken nu psychologische hulp’

    25-02-2021

    Horecaondernemers zijn niet alleen door financiële tegenslagen, maar ook door de vele teleurstellingen murw geslagen. Sommigen zoeken zelfs psychologische hulp. Dat zegt horeca-adviseur Ton Lenting, die in deze tijd horecabedrijven door heel Nederland helpt. "Ik heb nog nooit zoveel huilende mensen in mijn kantoor gehad", aldus Lenting tegen het ANP.

    Het hele artikel staat op de website van de Horecava:
    https://www.horecava.nl/nieuws/veel-horecaondernemers-zoeken-nu-psychologische-hulp/

  • Hoe is de financiële situatie in de horeca op dit moment?

    15-02-2021

     

  • Perspectief voor de horeca - Studio Food Inspiration

    04-02-2021

  • Al 44 jaar ondernemer in de horeca, maar nog lang niet klaar!

    16-11-2020