Coaching

Coachingstraject

Als zelfstandig ondernemer zet je zelf de lijnen uit. Niemand anders dan jijzelf bepaalt de prioriteiten. Meestal is dat heerlijk, soms valt dat zwaar. Dan heb je behoefte aan iemand die meedenkt, de juiste vragen stelt en opbouwende kritiek geeft. Hierin voorziet ons coachingstraject. Je zit vier keer per jaar met een coach van Lenting en Partners aan tafel voor een openhartig en pittig gesprek. Alle aspecten van de bedrijfsvoering plus het functioneren van jezelf als ondernemer passeren de revue.

De kosten voor het coachingstraject bedragen € 1.295,- (excl. BTW en excl. reiskosten) per jaar. Dit bedrag omvat vier gesprekken, twee maal in jouw bedrijf en twee maal op ons kantoor in Ubbergen, en eventueel tussentijds telefonisch contact. 

 • Eric Harder

  Eric Harder

  Horecaondernemer
  Belgisch Café de Pintelier
  Groningen

  "Ik heb veel bewondering voor Ton Lenting. Hij laat namelijk heel duidelijk zien dat horeca mooi is, maar dat het wel een onderneming moet zijn. Een café is namelijk ook een bedrijf."

  Rapportcijfer: 8
 • Daan Touw en Remco de Boer

  Daan Touw en Remco de Boer

  Horecaondernemers
  De Koning Eten & Drinken
  Alkmaar

  "We hebben een sprong in het diepe gewaagd om als ondernemers samen een bedrijf te starten. Dat was een huwelijk aangaan zonder de huwelijkse voorwaarden goed te kunnen overzien. Lenting & Partners heeft een grote bijdrage gehad om hierin onze goede weg samen te vinden die nu heel goed werkt. Om de scherpte te krijgen, om een goed draaiend en een gezond bedrijf te ontwikkelen met personeel die vrijheid krijgt. Ook is het belangrijk dat de medewerkers zich gaan ontwikkelen en datgene doen waar ze goed in zijn. Dit tezamen heeft er voor gezorgd dat wij een goed lopend en gezond bedrijf mogen runnen."

  Rapportcijfer: 9
 • Sander van Veenendaal en Marieke Beijersbergen

  Sander van Veenendaal en Marieke Beijersbergen

  Horeca ondernemers
  Grandcafé de Lindenhof
  Soest

  "Wij volgen al vanaf de start van ons bedrijf een coachingstraject bij Lenting en Partners. Het is een stok achter de deur om periodiek stil te staan bij de getelde doelen en de lijnen uit te zetten voor de komende periode. Ik zou niet precies kunnen vertellen wat het traject kost per jaar, het gaat er ons om wat het oplevert!"

  Rapportcijfer: 9
 • Koen en Lisette Bakker

  Koen en Lisette Bakker

  Horeca ondernemers
  Restaurant-Bar Bravo24
  Roosendaal

  "Zoek de juiste adviseurs. Met de accountant die we toentertijd hadden, kwamen we niet verder. We zijn vervolgens intensief gecoacht door Ton Lenting die terecht kritisch was, maar ons ook enorm wist te prikkelen en op een gezonde manier uitdaagde."

  Rapportcijfer: 8,5
< <