Coaching en Advies

Spiegel, klankbord en sparring-partner

Ondernemen in de horeca is prachtig. Je eigen bedrijf opbouwen en runnen is hard werken, maar geeft ook veel energie en voldoening. Eigen baas worden en zijn heeft echter ook een nadeel. Bij wie klop je aan als je advies nodig hebt? Wie denkt er met je mee bij belangrijke beslissingen? Wie houdt je een kritische spiegel voor? Wie vertelt je of je plannen haalbaar zijn of niet?

Lenting en Partners is die adviseur, dat klankbord en die spiegel. Incidenteel, bijvoorbeeld om onafhankelijk en objectief een plan op haalbaarheid te beoordelen of om te ondersteunen bij het schrijven van een ondernemersplan. Structureel, voor ondernemers die behoefte hebben aan een coach. Wij kennen de branche, plus de succesfactoren en valkuilen. We kunnen uitrekenen wat wel en niet haalbaar is. We weten dat bij het exploiteren van een horecabedrijf zoveel meer komt kijken dan de rol van barman of gastvrouw.

Onze insteek is praktisch en ondernemersgericht en komt voort uit jarenlang ondernemerschap in de horeca. Lees hierover meer bij achtergrond en visie.