Horeca APK

Gek eigenlijk, jaarlijks gaat de auto van een horeca ondernemer naar de garage voor een APK keuring.  Dat is verplicht. Mogelijke slijtage, defecten en andere gevaren worden gecontroleerd en beoordeeld. Zo’n APK draagt bij aan de veiligheid voor jezelf en andere weggebruikers.


Voor je horeca bedrijf is zo’n APK niet verplicht maar in onze ogen wel verstandig! Want een Algemene Periodieke Keuring voor een horeca bedrijf zorgt eveneens  voor veiligheid, inzicht en de mogelijkheid om tijdig in te kunnen grijpen.

Een horeca APK door Lenting en Partners geeft ondernemers een goed beeld over de vitaliteit van hun onderneming. De APK geeft helder de sterke en de zwakke punten weer.  Op basis van de keuring kunnen er beleidsbeslissingen worden genomen en strategische keuzes voor de toekomst.

De Lenting en Partners HORECA APK bestaat uit:

  • Kennismaking
  • Rondleiding voor én achter de schermen
  • Horeca quickscan invullen
  • Tijdens het invullen van de quickscan neemt Lenting en Partners het recente jaarverslag en de beschikbare management informatie door.
  • Als de ondernemer klaar is met het invullen van de quickscan ontvangt hij hiervan een overzicht in een staafgrafiek. Hierbij is in één oog opslag duidelijk waar de aandachtsgebieden liggen voor de ondernemer.
  • Aan de hand van het bezoek voor en achter de schermen, de analyse van de cijfers en de uitkomsten van de quickscan worden er adviezen meegegeven op het gebied van de bedrijfsvoering, de financiën en de persoonlijke vaardigheden van de ondernemer.

Na het doorlopen van de APK heeft een ondernemer een goed beeld van zijn eigen bedrijf.