voor leidinggevenden

Actief Ondernemerschap voor leidinggevenden

Een succesvolle ondernemer weet hoe belangrijk het is om sterke mensen om zich heen te verzamelen. Een goed team, met medewerkers die zich medeverantwoordelijk voelen. Een bedrijfsleider die het overzicht heeft, het team inspireert en de ondernemer werk uit handen neemt. Om een medewerker met (eind)verantwoordelijkheid verder te helpen, verzorgen wij de cursus Actief Ondernemerschap voor leidinggevenden, de 'light-versie' van onze succesvolle cursus Actief Ondernemerschap die zich richt op ondernemers.

In deze cursus voor bedrijfsleiders en horecamedewerkers met eindverantwoordelijkheid, staat actief beleid centraal. Meedenken met de ondernemer, het team motiveren en grip op cijfers. Onderwerpen welke aan bod komen zijn: marketing, promotie en communicatie, financieel management en het eigen handelen.

Ook is er tijdens deze training ruimte om eigen ervaringen en vragen te delen met collega's. Kortom: een motiverende cursus voor de horecamedewerker met eindverantwoordelijkheid, die actief aan de slag wil om zichzelf en het bedrijf verder te optimaliseren.

Doelstelling

Kritisch kijken naar zowel bedrijf waar je werkt als je eigen functioneren. Vervolgens een duidelijke missie, visie en aanpak ontwikkelen om het horecabedrijf in de toekomst verder te optimaliseren.

 • Esther Schoneveld

  Esther Schoneveld

  Bedrijfsleider
  Droste's dineren en logeren
  Tubbergen

  "Ja, jullie denkwijze is erg begrijpelijk en inspirerend maar ook met 'beide benen op de grond'. Mooi lesmateriaal voor bedrijf/thuis, het werkt motiverend en ga het zeker toepassen!"

  Rapportcijfer: 8
 • Jeffrey Zwerwer

  Jeffrey Zwerwer

  Bedrijfsleider
  Proeflokaal Arendsnest
  Amsterdam

  "Geen schoolse cursus, maar een praktijkgerichte training samen met collega’s. Een aanrader voor iedere (beginnende) bedrijfsleider!"

  Rapportcijfer: 9
 • Dennis Bonnet

  Dennis Bonnet

  Chef-Kok
  Restaurant Rendez Vous
  Mijdrecht

  "Kundige mensen, prima locatie, duidelijk, goed tempo en het is daardoor geen moment saai of langdradig."

  Rapportcijfer: 9
< <