-
Is dit het moment om de prijzen te verhogen? JA!
28-09-2021Nu er eindelijk weer omzet gemaakt kan worden in de horeca, rijst de vraag: is dit het moment om de prijzen op de kaart te verhogen? Ja, vinden horeca-adviseur Ton Lenting en ondernemer Rudy Gommans. “Het spaarpotje moet worden aangevuld via de kassa.” Zij laten zien hoe je dat slim aanpakt.
Lees het hele artikel op de website van Entree: https://www.entreemagazine.nl/is-dit-het-moment-om-de-prijzen-te-verhogen-ja
-
Geslaagde 25e editie Mobiele Horecatraining
17-04-2018De 25e editie van de Mobiele Horecatraining was weer een geslaagde editie. 30 ondernemers bezochten dinsdag 10 en woensdag 11 april, 9 mooie bedrijven in het oosten van Nederland.
-
Marges... interessant artikel
16-05-2017"Bij ieder horecabedrijf moet er onderaan de streep voldoende overblijven. Hoe kunnen de in- en verkoopkant daaraan bijdragen? Vooral sturen op de verkoop van producten met een hoge marge, waarbij personeel een belangrijke rol speelt."
Het gehele artikel,leest u hier
Gepubliceerd in Entree Magazine, geschreven door Corina Gunneman