-
2023 wordt een goed horecajaar!
23-01-2023Ton geeft in De Gelderlander zijn positieve blik op e horeca in 2023!
-
5 ondernemerslessen in 2022
26-09-2022Voor het online magazine van KHN geeft Ton 5 ondernemerslessen voor 2022:
https://magazine.khn.nl/sectorspecial-drinken/tips-ondernemerslessen
-
Loonkosten zijn dilemma voor werkgevers
30-06-2022Salarisonderhandelingen, aanbrengbonussen en bruto uurlonen die dik uitkomen boven de nieuwe CAO-tarieven zijn aan de orde van de dag voor horecaondernemers. Hoe ver ga je hierin mee? En bereken je die hogere personeelskosten door aan je gasten?
In Entree Magazine staat een artikel gewijd aan de dilemma's van het personeelstekort met daarin een aantal uitspraken van Ton Lenting:
-
Mobiele Horeca Training 2022
23-06-2022Een veertigtal ondernemers in een bus en twee dagen langs collega’s en hun
bedrijven om te leren en om te (laten) inspireren. Dat is de gedachte achter de
Mobiele Horecatraining van horeca-adviesbureau Lenting en Partners. De
27e editie voerde dit jaar door Limburg met als thema: We zullen doorgaan.Michael Simon schreef voor Misset Horeca een verslag:
https://www.missethoreca.nl/381764/mobiele-horecatraining-2022-in-teken-van-doorgaan
Volgend jaar is de Mobiele Horeca Training op 6 en 7 juni 2023.
Inschrijven kan hier: /trainingen/inschrijven/ -
Ton LentingĀ enĀ Hans Steenbergen schuiven aan bij De Stamtafel Podcast
11-04-2022In podcastserie ‘De Stamtafel’ praat Jeannine Sok vanuit Brasserie MANNA in Nijmegen met bekende en onbekende gasten uit de horeca over gastvrijheid. Kennis delen staat voorop. Ton Lenting en Hans Steenbergen schuiven aan bij De Stamtafel