Voor ondernemers

Actief ondernemerschap

Veel horecaondernemers begrijpen dat succes op langere termijn valt of staat met een professionele aanpak. Als een zaak eenmaal loopt, is het van belang naar de toekomst te kijken. 
Door alle aspecten van het bedrijf onder de loep te nemen en indien nodig te verbeteren. Maar ook door blijvend nieuwe ideeën op te doen en daarmee aan de slag te gaan.

In de cursus Actief Ondernemerschap staat dit actieve beleid centraal. Onderwerpen welke aan bod komen zijn: marketing, communicatie, personeelsbeleid, financieel management & de balans tussen werk en privé. Voorafgaande óf gedurende de trainingsperiode worden alle deelnemende bedrijven door Ton Lenting, de cursusleider bezocht. Ook is er bij deze training ruimte om jouw eigen ervaringen en vragen te delen met collega-ondernemers. Kortom: een motiverende cursus voor de ondernemer die actief aan de slag wil om zichzelf en zijn/haar bedrijf verder te optimaliseren.

Heb je vragen? Laat het ons weten via de mail of bel ons!
Wil je deelnemen? Vul hier het inschrijfformulier in.  

 

 

  • Judith Tielen

    Judith Tielen

    Horecaondernemer
    't Hemeltje
    Bloemendaal

    "Het voelt echt als een hele goede kickstart om aan m'n carrière als ondernemer te beginnen. Biedt veel handvatten, inspiratie en kennis."

    Rapportcijfer: 8,5
  • Mark Smit

    Mark Smit

    Horecaondernemer
    't Wapen van Markelo
    Markelo

    "Keerpunt in mijn leven"

    Rapportcijfer: 9
  • Rik Brouns

    Rik Brouns

    Horecaondernemer
    Brouwerij de Fontein
    Stein

    "De training Actief Ondernemerschap geeft je van A tot Z een helder beeld op een juiste bedrijfsvoering en hoe je dat in je eigen zaak moet toepassen."

    Rapportcijfer: 10
  • Barth Hochstenbach

    Barth Hochstenbach

    Horecaondernemer
    Café In de Karkol
    Maastricht

    "Door de training Actief Ondernemerschap komt de positieve energie naar boven. Door de positieve instelling word ik super enthousiast en ontstaat er een supersfeer onder de overige deelnemers."

    Rapportcijfer: 10
  • Antonio van den Hengel

    Antonio van den Hengel

    Horecaondernemer
    Eetcafé Centraal
    Soest

    "Sta open voor kritiek, zoek een klankbord, laat jezelf een spiegel voorhouden. Ton zaagde me tijdens de training Actief Ondernemerschap doormidden. Dat was confronterend maar heeft me enorm veel gebracht!"

    Rapportcijfer: 8
  • Paul van der Werff

    Paul van der Werff

    Horecaondernemer
    El Pincho Tapasbar
    Haarlem

    "De training Actief Ondernemerschap heeft mijn inzicht met betrekking tot de zaak verbeterd. Een aanrader voor elke horecaondernemer!"

    Rapportcijfer: 9
  • Frank La Croix

    Frank La Croix

    Horecaondernemer
    Het Ruiterhuys
    Castricum

    "Het beste dat we ooit gedaan hebben!"

    Rapportcijfer: 10
  • Vivian Diephout

    Vivian Diephout

    Horecaondernemer
    Hotel & Brasserie Katoen
    Goes

    "Ik kijk positief terug en zou elke horecaondernemer dit adviseren."

    Rapportcijfer: 8
  • Niels Mulder

    Niels Mulder

    Horecaondernemer
    NielZ Café-Restaurant
    Almelo

    "Tijdens de training Actief Ondernemerschap heb ik veel energie en handvatten gekregen om mijzelf en mijn bedrijven een zet in de goede richting te geven."

    Rapportcijfer: 8
  • Luuk de Man

    Luuk de Man

    Horecaondernemer
    Restaurant Het Hooihuis
    Roosendaal

    "Door deze training sta je stil bij zaken waar je niet altijd bij stilstaat. Je wordt gedwongen kritisch naar je zaak te kijken."

    Rapportcijfer: 9
< <